Hem
Historia
Kulturellt
Levande rollspel
Datorer & Internet
Vad är The Yard?
Redaktionen
Kontakt
Länkar
The Yard sondag
5 dec 2021
Namnsdag:

Välkommen till The Yard
Skriven: 10 Aug 2004

Välkommen till The Yard

Välkommen hit till oss på The Yard. Här hittar du en mängd artiklar och texter inom en rad vitt skilda ämnen. Vi har kulturartiklar, historieartiklar, datorartiklar, noveller och artiklar om levande rollspel. Under länkar hittar du även några av de andra platser vi funnit på våra vandringar. Om du besöker sidan, titta gärna in på gästboken och skriva några ord så blir vi glada.

Ny avdelning: TV

Vi har nu lagt upp en helt ny avdelning under Kulturellt där vi skriver om allting TV-relaterat. Det finns redan ett större antal recensioner av amerikanska tv-serier och fler kommer att följa. Det finns även artiklar om TV i allmänhet.

Du hittar alla artiklar om TV här.

Senast uppdaterade sidor

Här är de sidor som uppdaterats senast:

Systersidor

The Yard har även ett flertal systersidor som vi tycker ni ska besöka.

  • Gardener.se - Gardeners hemsida
  • Spelwebben - En sida för alla typer av hobbyspel med artiklar, nyheter, recensioner, annonssida, diskussionsforum och nedladdningsbara spel.
  • Utvecklaren.com - Diskussionsforum för alla typer av programutveckling. Har även en del artiklar och filer samt ett konsultforum.
  • Rollspel.nu - Nordens största webbplats om bordsrollspel, med forum, nyheter, artiklar, gratis rollspel med mera.
  • Jx Development - En sida på engelska där en av våra redaktörer, Olle Johansson, lägger upp de program han utvecklar samt sköter support för dem, samt att han även gör programmeringsuppdrag på konsultbasis.
  • Gardener's Game Garage - Engelskspråkig sida med information om spel som Gardener har utvecklat.
  • My Pet Peeves - Ännu en engelskspråkig sida där vem som helst kan skriva in alla de små saker som de irriterar sig på för att lätta hjärtat.
  • PSPnuts - Denna sida handlar om den portabla nöjesmaskinen PSP från Sony.


Murphys lagar
TV och video :
3. Om du inte ställt in tid eller kanal felaktigt så har säkert TV-sporten dragit över tiden, som vanligt, och du har fått med en halvtimmeslång intervju med någon flåsig sportfåne och missat slutet på filmen!
Systersidor
www.rollspel.nu - PSPnuts - Spelwebben - JX Development

EvaEmma Rockar
"Och barn borde inte få lära sig den där sången om Sture Stork och korkskallen, för den fastnar så lätt i hjärnan och vägrar att ge sig av."
-- EvaEmma Andersson
Sök
Powered by Mambo Open Source

Reklam Advertisement
Sverok - Spelförbundet Varning! Sär skrivning - www.skrivihop.nu Powered by PHP FreeFoto.Com Ban the buttons on homepages!


www.ledutveckling.com - JX Development - Utvecklaren - Rollspel.nu - Spelwebben - My Pet Peeves - PSPnuts - Gardener.se
Page Rendered in: 0.008370 seconds.